Loopbaan-ontwikkeladvies 45 plussers juist nu!

In deze Corona crisis is alles ineens heel anders, de volksgezondheid en die dus ook van jou staat op nummer één! We hebben te maken met een intelligente “lock down”. Als het kan blijven we thuis en worden we dagelijks op onze hygiëne maatregelen gewezen. Waar mogelijk werken we vanuit huis. De term anderhalve meter economie is al aardig ingeburgerd.

Ongewild zijn we met z’n allen in een situatie beland die je niet voor mogelijk had gehouden! Alle prognoses over winst, omzet, personele uitbreiding ect. kunnen de prullenbak in. We leven in het nu! Voor mensen brengt dat veel onzekerheid met zich mee. We hopen en verwachten natuurlijk dat we zo snel mogelijk ons werk weer mogen oppakken. Maar daarvoor gaat wel een transitie aan vooraf, van het oude werken naar het nieuwe werken. Wat vraagt dat van jou? Misschien is dit wel het juiste moment om eens over je loopbaan na te denken. Zit je nog op de juiste plek en hoe staat het met je bevlogenheid?

Gebruik juist deze tijd om voor je zelf duidelijk te krijgen wat je wilt. In een loopbaan-ontwikkeltraject krijg je duidelijkheid en weer perspectief op een vitale uitdaging voor de komende jaren

Als je je aanmeldt:

  • Voer je een gratis kennismakingsgesprek (op afspraak) met loopbaancoach Jaap. 
  • In dit  gesprek gaan we videobellen, daarna tasten we wel even af hoe we verder gaan. Op ons kantoor voldoen we aan de 1,5 meter eis.
  • Samen kijken wij naar je huidige werk. Geeft het werk je nog voldoening, misschien moe maar wel voldaan of kost het je steeds méér energie
  • Het ontwikkeltraject duurt in totaal één maand. Je krijgt een verslag van de gesprekken en je hebt zelf een ontwikkelplan geschreven met actiepunten waar je de komende tijd aan gaat werken.

Wat kost het?

Tijdens ons kennismakingsgesprek informeren wij je daar uitvoerig over. Evenals over de voorwaarden. (wij conformeren ons aan de NOLOC richtlijnen) Tip: Kijk je CAO er eens op na of je recht hebt op een vergoeding.

0
45 jaar of ouder? (her)ontdek je passie en bevlogenheid en weet wat je drijft!
Ontwikkeladvies 45+